Câteva sfaturi de organizare care te vor menține motivată și te vor ajuta să termini rapid curațenia de primăvară.

Listele de activități

Primăvara și vremea frumoasă lasă destul loc pretextelor de a nu face lucruri importante. Realizează liste inteligente de activități ca să fii sigură ca faci tot ce este important. Creează un afisaj care sa conțină toate notele și hârtiile importante - e un proiect interesant de weekend și vei fi mai putin stresată.

Curață dulapul

Dacă puloverele înca ocupă mult spațiu în dulap, poate că ar fi cazul să muți în cutii garderoba de iarnă pentru a face loc hainelor de vară. În timp ce muți hainele din dulap, realizează și o inspecție a lor și scapă de lucrurile de care nu ai nevoie. Ține minte, cand ai dubii, arunc-o! Donează toate hainele ușor uzate.

Utilizează congelatorul

Acum că vremea e frumoasă, e mult mai greu să stai în casă și să gătești toată seara. Gătește orice poate fi congelat și apoi usor de încălzit pentru a avea la îndemână o masă rapidă.

Organizează produsele de curațenie

Realizând etichete pentru fiecare galeată de curațenie și adunând produsele de curațenie pentru fiecare locație (baie, bucătărie, curățenie generală etc) vei termina mai mai repede neplăcuta activitate de curățenie.

Verifică produsele esențiale

Fă-ți o favoare și sortează dulăpiorul sau trusa cu medicamente. Arunca toate medicamentele care sunt expirate și întocmeste un inventar cu ceea ce ți-a ramas. Asta te va ajuta să nu cumperi de la farmacie lucruri de care nu ai nevoie.


ARTICOLE SIMILARE