Aplicația Evernote te ajută să-ți notezi, să-ți organizezi și să-ți regăsești ideile indiferent unde te afli sau ce dispozitiv folosești.

1 Ce conținut poți include în Evernote

Orice fel de conținut pe care vrei să îl păstrezi și/sau citești mai târziu. Elementul de bază pentru Evernote sunt notele acestea putand fi: text simplu, liste, poze pe care le găsești sau le faci, link-uri sau pagini Web (cu ajutorul extensie de Chrome), documente, mementouri, note audio, scheme, desene, e-mail-uri.

2 Cum poti să organizezi notele

Notele pot fi organizate în "notebooks" acesta fiind cuvântul pe care Evernote îl folosește pentru a defini sistemul de organizare, este similar caietelor folosite în școală pentru a separa lecțiile de matematică de cele de isorie. Poți crea până la 250 de "notebooks" în Evernote, acestea ar trebui să fie suficiente pentru a-ți organiza toate aspectele vieții.
"Notebooks" le poți grupa în "stacks", sau ca să păstrăm analogia o cutie în care ai adunat toate caietele de istorie din scoală. Poți avea de exemplu un "stack" denumit Vacanta în care să ai "notebooks" denumite: Italia, Franța și Tailanda și fiecare conținând note despre hoteluri restaurante obiective turistice pe care vrei să le vizitezi etc. Pentru a regăsi ușor notele poți folosi și cuvintele cheie-"tags".

3 La ce poți să utilizezi Evernote

Modalitățile de utilizare a evernote sunt nelimitate: planificarea unei vacanțe, caiet de rețete, agendă și calendar, liste de cumpărături (partajate sau nu cu partenerul), liste de cadouri etc.

4. Unde poți utiliza Evernote

Evernote poate fi utilizat pe desktop, telefon, tabletă sau oriunde ai acces la internet fie utilizând aplicțiile, fie direct pe www.evernote.com. Accessul gratuit este restricționat la 2 aplicații (dispozitive) conectate la același cont și nu ai acces la note offline, dar cu plata unui abonament accesul este nelimitat.


ARTICOLE SIMILARE