Atunci cand ordonezi toate rafturile si sertarele dulapului, inevitabil vei realiza un lucru: ai mult mai multe haine pe care ai uitat ca le ai, ele se ascund sub sau in spatele altor haine. Pentru a avea o privire de anseamblu asupra dulapului tau si pentru a te imbraca ca o fashionista cu hainele pe care le ai deja nu e nevoie sa cheltuiesti nimic si nici nu trebuie sa pierzi prea mult timp (ok, poate putin, la inceput).

ClosetSpace

Aplicatie gratuita si pentru iOS si pentru Android. Este un intrument atat inspirational cat si organizational. Incepe prin a incarca poze ale peiselor vestimentare pe care le detii. Poti sa faci fotografiile cu aplicatia sau poti sa alegi pozele aflate deja in telefon. Dupa ce iti cataloghezi hainele cu detaliile despre marca, stil si culoare, asambleaza si salveaza tinute pentru ocaziile viitoare.

Cu aceasta aplicatie vei putea gasi fotografii cu tinute ale diferitilor bloggeri de fashion din care te poti inspira. Asta este cea mai buna parte a aplicatiei, de vreme ce poti sa specifici diferite stiluri pentru diferite tipuri de vreme, temperaturi si ocazii este mult mai usor sa gasesti o idee de tinuta pentru o seara racoroasa in oras decat daca ai derula sute de poze in Instagram.

Cu ajutorul calendaruluiiti poti planifica din timp tinutele astfel incat sa stii cand sa-ti duci rochia de seara la curatatorie sau in ce zile ai nevoie de hainele de sala. Afisarea vremii actualizate te va ajuta deasemenea sa planifici ce tinuta vei purta intr-o anumita zi functie de temperatura, desi ar fi intelept ca in ziua respectiva sa verifici daca nu ploua . Deasemenea poti sa sincronizezi acest calendar cu cel din Google.

Snupps

Aplicatie gratuita si pentru iOS si pentru Android, te ajuta sa iti organizezi hainele, pantofii, gentile, cosmeticele si alte lucruri pe care le detii.

Faci poze la obiectul pe care vrei sa il adaugi, apoi il asezi pe rafturile magazinului virtual. Poti pastra magazinul virtual privat sau il poti face public pentru a putea fi vazut de prieteni tai.

Spre deosebire de alte aplicatii poti crea rafturi pentru tot felul de lucrurii de exemplu continutul unei lazi de depozitare ca sa nu fii nevoita sa o descizi cand cauti un lucru pe care nu stii unde l-ai pus. Din pacate acestei aplicatii ii lipseste obtiunea de planificare a tinutelor.


ARTICOLE SIMILARE